Velkommen til vores gæstebog

Kære kunde. Skriv gerne en hilsen her i vores gæstebog. Såvel ris, ros, oplevelser, forslag til forbedringer osv. modtages med kyshånd :-)

Hjemmeside 23-11-2017

Bonnyin

Det er vidunderligt, hvad du laver.

Hjemmeside 01-10-2017

Cecilie Jensen

Sikke en fin hjemmeside. Den må I alligevel lægge noget tid i tænker jeg

Hjemmeside 22-06-2017

Avia

Wirklich schöne Seite :)

09-04-2017

Birger Jensen

Må sige jeg er dybt skuffed, for anden gang inden for 4 måneder køber jeg kage" denne gang sarahbernard" med ud til min kæreste og så er de mugne. Jeg syndes jeres egenkontrol er dybt kritisabel. At jeg får mugne kager to gange i træk er ikke i orden

Mvh Birger Jensen

11-02-2017

Andreas

Fantastisk og traditionelt brød. Det ser man ikke så tit mere. Så tak for det! Dette nyder familien og jeg tit i weekenden, da vi bor tæt på.Dog har vi nu oplevet utrolig dårlig service i din butik på Buddingevej 215 to lørdage i træk, hvilket vi synes er ærgerligt, da det gør at vi mister lysten til at komme her. Jeres ekspedient udviste ligegyldighed og var uhøflig, hvilket gjorde disse to gange
i bageren til en ubehagelig oplevelse, hvor man følte sig til besvær. Når vi spurgte ind til jeres brød var ekspedienten uvidende og pegede på jeres brød og sagde "det er det her vi har". mere information var der ikke at hente.
Dette er ærgeligt, da det gør at vi overvejer at finde en anden bager, hvor man ikke føler sig til besvær, når man skal ind og købe sit morgenbrød i weekenden. Rigtig ærgerligt når i har så god kvalitet i brød/kager, men en ekspedient der er så ringe.
Vh Andreas

13-01-2017

Susanne Munk

Vi har haft et par store arrangementer hvor vi har bestilt de lækreste lagkager med marcipanbanner og fint pynt. De blev rost til skyerne.

Kan klart anbefales.

Hjemmeside 12-01-2017

Laureen

Store ånder har altid stødt voldelig modstand fra middelmådige sind.

Hjemmeside 24-09-2016

Lara

Wirklich schöne Seite :)

Hjemmeside 11-08-2016

Anne

Good! I can discovered many new things from your website.

22-04-2016

Lykke

Vi har holdt tvillinge børnefødselsdag idag (3 år). I denne anledning havde vi bestilt kagemand og kagekone, 40 boller og en bunke pølsehorn.

Hvor var det dog en god beslutning at vælge Mørkhøj bager! De sødeste og skønneste kager, pyntet og super lækre at spise. Boller og pølsehorn var lige i øjet, virkeligt lækkert! En god og solid bager, som jeg til en hver tid vil bruge igen og anbefale til andre!!


Hjemmeside 02-11-2015

Elgiganten Big Herlev

Hej MichaelTusinde tak for hjælpen i forbindelse med vores åbning i Elgiganten Big Herlev. Levering til tiden 05:00, lækre rundstykker til personalet og meget glade kunder som var vilde med dine croissanter og ej at forglemme de 3 store logo lagkager om eftermiddagen,
som var super flotte og smagte fantastisk.