Firmaordning: Vi leverer brød og kager til firmaer, kantiner, institutioner, hospitaler, fritidsklubber mm. Send en mail til: michael.bager@hotmail.com for yderligere information om vores favorable virksomhedsordning.

Hvem kender ikke til det, at skulle stå i kø hos bageren f.eks. fredag morgen for at skulle købe brød til firmaet. Den opgave kan I trygt overlade til os. Vi kommer med Jeres brød og kager samt ost, smør, mælk, juice, chokolade, marmelade og smøreost mm.

Leveringen finder sted inden kl. 8.00 eller efter aftale. Bemærk: den første måned er leveringen gratis - se leveringsbetingelser længere nede.

En gang om måneden sender vi en faktura til Jer med 8 dages betalingsfrist. Nemmere kan det ikke blive.

Lav evt. en fast ordre til en bestemt ugedag, eller ring/mail Jeres ordre ind senest kl. 12.00 dagen før ønsket levering.

Vi er naturligvis leveringsdygtige i div. lagkager - også med billeder, logo o.lign. på - til firmafester, fødselsdage, møder, receptioner mm. Her vil vi dog godt vide det nogle dage før, så vi kan levere et gennemført stykke arbejde og lige netop den kage, som I har tænkt jer.

Prøv gratis vores leveringsservice og se om ikke vores brød og kager skulle falde i Jeres smag Smiler der er ingen binding

 

 

-          Mindste bestilling mandag-torsdag, kr. 500,- ekskl. levering

 

-          Mindste bestilling fredage, kr. 150,- ekskl. levering

 

-          Mindste bestilling lørdage og søndage, kr. 1.000,- ekskl. levering

 

 

 

-          Leveringspris alle dage kr. 50,- (radius max. 5 km fra bageriet)

 

-          Leveringspris alle dage kr. 250,- (radius over 5 km fra bageriet)

 

-          Gratis levering alle dage ved køb over kr. 1.000,- inden for en radius af 5 km fra bageriet

 

-          Der køres ikke ud på helligdage